Skip to content

RØRFORNYING.

Utskifting av avløps- og vannrør er ofte en kostbar og tidskrevende jobb, og rørfornying ved utbedring av skadde rør (relining) kan være et bra alternativ. Ved å utbedre rørene fra innsiden unngår man ulemper som å måtte grave opp gårdsrom, hage, gulv og lignende. Rørfornying er en rask og effektiv prosess, og kan brukes både i avløpsrør inne i boliger og leiligheter, og i vann- og avløpsrør utomhus.

Rørhab renser tette rør og tar oss av fornying av rør som ligger gjemt i murer eller nedgravd under gulvstøp.

Rørfornying med strømpemetoden

En strømpe av fibermateriale mettet med flytende epoksy blir plassert i røret og presses mot innsiden av det eksisterende røret mens den herder.

Rørfornying med sprøytemetoden

Flytende epoksy påføres innvendig i det opprinnelige røret ved bruk av sprøytedyse.

Ved begge løsninger blir den nye foringen hard som et rør og man får derved et nytt tynt og sterkt rør støpt inn i det eksisterende røret. Kvaliteten og levetiden er som et nytt rør.

Skifte eller utbedre avløpsrør?

Før Rørhab starter med rørfornying, foretar vi alltid en grundig rørinspeksjon hvor vi filmer rørene. Dette gjør vi for å vite lengde, dimensjon og kvalitet på rørene. Oppdager vi noe under inspeksjonen, som rørfornying ikke kan ordne, så anbefaler vi i stedet en annen løsning.

Kontakt Rørhab for befaring og pris på rørfornying.

FØR

Rør før fornying

ETTER

Rør etter fornying